IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън трупа самоувереност в тоалетната

5 март 2020 14 40

Звездата призна, че има комплекси и до днес

Снимка: LÓreal

Тя е една от иконичните актриси в Холивуд и за своите 74 години е получавала всякакви награди за влиянието ѝ в киното, ала Хелън Мирън е просто човек и сподели, че е имала сериозни спадове в своята самоувереност.

Снимайки се в кампания на L'Oreal Paris по случай деня на Жената 8 март, звездата разкри пред гримьорката си Вал Гарланд:

„Много актьори излъчват самоувереност и това ми изглежда доста стряскащо. Повече от веднъж ми се е налагало да се затварям в тоалетната по време на снимки и да си казвам: „Давай, Хелън, можеш да се справиш“.

Хелън обедини сили с други звездни дами, сред които Хери Хорнър, моделът Искра Лоърънс, златната олимпийска медалистка Денис Люис и модела Нийлам Джил, в кампания, подкрепяща инициативата им „Жени подкрепят жени“.

Кампанията цели да вдъхне увереност на младите жени, след като изследване показа, че 40% от дамите между 16 и 25 години страдат от ниско самочувствие.

Говорейки за инициативата, Хелън сподели: „Кампанията е важна за емоционалното състояние на младите жени. Аз самата съм изпитвала несигурност през целия си живот и изненадващо за мнозина, продължавам да имам своите комплекси.

В днешната дигитална ера, социалният натиск само расте, затова е важно жените да знаят, че имат подкрепата ни“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари