IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо: Мама ме вдъхновява

10 март 2020 08 30

Тенисистът разказа за връзката си с нея

БГНЕС

Майката на Григор Димитров – Мария, е единственото му вдъхновение. Това заяви той пред Tennis TV, отправяйки послание към нея по случай 8-и март.

„Определено майка ми. Тя е единствената. Защо тя ме вдъхновява? Познавам я цял живот и никога не съм я виждал да си сменя настроенията или нещо такова. Тя винаги е толкова силна. Вероятно всички майки са такива, но е толкова хубаво да имаш някого, когото да наречеш „мама“, посочи българинът.

„Някой, който може да ти бъде и приятел, а не просто да разчиташ на него“, каза още тенисистът за своята майка, която поздрави по случай Международния ден на жената.

Българинът бе само част от звездите от световния тенис, които разкриха от коя жена се вдъхновяват. Сред тях бяха Новак Джокович, Александър Зверев, Ник Кирьос, Доминик Тийм, Гаел Монфис и други.

Нашенецът отправи специално послание към майка си в Instagram, качвайки и две нейни снимки.

Докато българинът и колегите му се подготвяха за „Индиън Уелс“, организаторите на турнира взеха решение той да не стартира тази седмица, а основната причина за това е разпространяващият се коронавирус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари