IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно защо Хари и Меган не са взели Арчи в Лондон

15 март 2020 15 00

Те наистина искали да го срещнат с кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс не взеха малкия Арчи на последното им посещение в Лондон като членове на кралското семейство. Това породи поредната порция негативизъм към тях. Информация, че кралица Елизабет Втора много е държала да види правнука си, а е лишена от това ѝ право, се обсъждаше от изданията във Великобритания..

Според британските медии, липсата на 10-месечния Арчи наистина е разстроила останалите членове на кралското семейство. Но за истинската причина детето да не е с родителите си във Великобритания разказва колумнист пред британското издание „The Telegraph“.

„Решението Арчи да остане в Канада било продиктувано не от лични желания, както се съобщава по-рано, а от безпокойство за неговото здраве при едно такова пътуване по време на пандемия“, отбелязва Гордън пред изданието.

Източници, близки до Меган потвърдили, че тя на първо място мислила за сина си. „Тя каза, че не пречи умишлено Арчи да се види с останалите членове на кралското семейство, но не е искала да го подлага на излишна опасност с такова пътуване“, споделя друга приятелка на херцогинята пред британския Express.

Други източници отбелязват, че принц Хари е обещал на кралица Елизабет Втора да доведе Арчи през май, когато ще бъде и неговият първи рожден ден. Естествено, ако разпространението на вируса Covid-19 продължи да е с такива глобални мащаби, то херцозите ще преосмислят своето решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари