IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Многодетният плейбой: Джуд Лоу ще става баща за шести път

16 март 2020 10 50

Съпругата му Филипа чака дете

БГНЕС

Актьорът Джуд Лоу се радва на щастлив семеен живот с половинката си Филипа Коун и явно двамата се подготвят да стават родители. Папараци успяха да фотографират щастливото семейство по време на разходката им в Лондон. Явно звездната фамилия не се притеснява от коронавируса и свободно се подвизава из улиците, като не остана незабелязана променената фигура на Филипа, която със свободната си ръка придържа заобления си корем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????????? ???????? (@celebs_in_touch) on

Това ще бъде шесто дете за Джуд Лоу. Актьорът има трима наследници от дизайнерката Сейди Фрост – 23-годишния Рафърти, 18-годишния Руди и 20-годишната Айрис. Също така звездата има и две извънбрачни дъщери – София от модела Саманта Бърк и Ейда – от певицата Катрин Хардинг. 

За Филипа това ще е първо бебе. Джуд Лоу не скрива, че иска още деца и го е заявявал неведнъж в интервюта. Двамата с Филипа сключиха брак през април миналата година, след като са заедно от 4 години.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари