IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера: Животът е дар

19 март 2020 17 40

Рисува заедно с дъщеря си докато си стои вкъщи

Снимка: BGNES

Коронавирусът засегна музикалната индустрия. Много изпълнители бяха принудени да отложат концертите си и да си останат вкъщи заради разпространението на болестта.

Кристина Агилера е една от певиците, която послуша властите и ограничи контактите си. Грижейки се за своето семейство, тя сподели с почитателите си, че се в вдъхновила за арттерапия с малчуганите.

„Стоя у дома и правя изкуство с тази малката. Докато се дистанцираме един от друг и държим общността си в безопасност, аз ви препоръчвам да проявите творчество – да намерите начин да направите всички малки неща, които ви правят щастливи“, казва Кристина.

Агилера публикува няколко снимки, за да покаже, че заедно с дъщеря си Съмър е направила замък от картон, който двете са украсили с най-различни стикери. Двете са нарисували и множество картини, които са залепили по стените. 

„Животът е дар и понякога ни трябва малко, за да си го припомним и за да осъзнаем кои неща наистина имат значение“, посочва още изпълнителката. 

Агилера посочи, че мисли за всички свои фенове по света и вярва, че всички заедно ще успеят да преодолеят лошите моменти. 

„Не е малко да слезеш от сцената и да се прибереш у дома, за да четеш приказки на децата си, преди да заспят, да прекарваш качествено време с тях“, казва по-рано певицата, която има и 11-годишен син от бившия си съпруг Джордан Братман. 

Кристина Агилера изпълнява главната песен в анимацията „Мулан“ – „Loyal Brave True“. Премиерата бе насрочена за 27 март, но най-вероятно заради пандемията няма да се състои. 

„Кристина е един от най-великите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на песента „Reflection“ от анимираната версия на филма, когато тя е само на 16 г. и все още неизвестна, заема своето заслужено място в историята на световната музика и е основополагащо за несравнимата ѝ кариера, която идва не след дълго“. Това коментира президентът на „Музика & Саундтракове“ в „Disney“ Митчъл Лейб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари