IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натрапница влезе в дома на Дженифър Лорънс

19 март 2020 08 40

Жената е арестувана

Снимка: Getty

Дженифър Лорънс явно ще трябва да заключва вече вратите в дома си. В неделя вечер 23-годишна жена е влязла в къщата на актрисата в Лос Анджелис. Натрапницата най-спокойно е минала през входната врата, която е била отключена и се е запътила навътре.

Охраната обаче успява да я спре преди да осъществи контакт с Лорънс. Полицията на Лос Анджелис признава за получен сигнал за влизане с взлом и добавя, че вече натрапницата е арестувана. По това време актрисата е била в къщата заедно със съпруга си Кук Марони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc) on

Според източници, близки до звездата, момичето е искало да се запознае с Лорънс, но до среща така и не се стига. За момента актрисата не е говорила публично за инцидента и се опитва да се наслади на съпружеския си живот.

Дженифър и Кук Марони се ожениха през октомври, а сред гостите бяха Адел, Ашли Олсън, Никол Ричи и съпругът ѝ Джоел Мадън, както и Камерън Диаз. Според свидетелите, декорът на сватбата е бил изцяло в есенни цветове, а цялата храна е била приготвена пред гостите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари