IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради коронавируса: Уилям и Кейт сами ще обучават децата си

19 март 2020 16 30

Принц Джордж и принцеса Шарлот преминават на домашно обучение

БГНЕС

След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са се завърнали в Канада и са под карантина заради коронавируса, стана ясно, че във Великобритания децата на принц Уилям и Кейт са продължили образованието си в домашна среда.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот посещават учебната година в престижното лондонско училищеThomas’s Battersea, но ръководството му помоли всички родители да забранят на децата си да влизат в класната стая и да продължат обучението си в домашна среда, заради пандемията от коронавируса.

Вече програмата е онлайн, но училището ще остане отворено, ако някой родител не може да гледа детето си у дома. По думите на източник, близък до кралското семейство, Уилям и Кейт следват заръките на Thomas’s Battersea и сами се занимават с обучението на децата.

Всички мерки за борба с коронавируса са предприети и от останалите членове на фамилията. Кралица Елизабет Втора е отменила отбелязването на ежегодните пролетни мероприятия, принц Чарлз и неговата съпруга Камила също се отказаха от ангажиментите си, като сред тях бяха планирани пътешествия из европейски страни. Принцеса Беатрис отложи сватбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари