IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана дел Рей отново е сама

21 март 2020 13 30

Изпълнителката и Шон Ларкин си остават само приятели

Снимка: Getty

Лана дел Рей отново влезе в отбора на необвързаните.

Изпълнителката и актьорът Шон Ларкин са се разделили преди седмица. Това съобщи самият Ларкин пред „The New York Times“. 46-годишният полицейски служител изтъкна, че натоварените им графици са били причина за раздялата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Larkin (@sean_c_larkin) on

„Засега си оставаме приятели“, казва той пред вестника и добавя, че продължават да си говорят доста често, но всеки е поел по собствения си път. Двамата бяха свързвани от септември, когато бяха засечени на разходка в Ню Йорк. 

Само няколко месеца по-късно потвърдиха слуховете за връзка с обща снимка в Инстаграм. Според „The New York Times“, 34-годишната изпълнителка се е запознала с Ларкин чрез работни ангажименти. Полицейският служител признава, че е знаел кой стои срещу него, а двете му деца са били въодушевени, когато научили с кого се среща баща им.

Въпреки славата на Дел Рей, Шон твърди, че двамата са имали нормална връзка. „Когато бяхме заедно, ходихме до магазина, срещахме се с приятели. Всичко, което прави една нормална двойка“, казва той пред „The New York Times“. 

Двойката направи своя светски дебют на червения килим на наградите „Грами“ този януари. Ларкин призна, че е бил нервен да застане пред камерите, но нищо не може да се сравни с напрежението, което получава на работата си като полицай. 

„Шофираме колите си с висока скорост и преследваме опасни хора. Да ме снимат и да отговарям на въпроси не е толкова трудно“, казва той.

По-рано през седмицата Лана дел Рей загатна, че вече е свободна с публикация в Инстаграм. Тя сподели снимка от звукозаписите си в телефона, а един от тях е озаглавен „Ако това е краят... искам гадже“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари