IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско се включи във #FlipChallenge

20 март 2020 17 40

Певецът прикани феновете да си стоят у дома

БГНЕС

„Остани си вкъщи! Снимай нещо“. Това призова Криско чрез социалните мрежи и качи видео, с което да разведри своите почитатели, които са се изолирали у дома.

Рапърът се включи в популярното предизвикателство #FlipChallenge.

Във видеото, качето от Криско, участва и неговата приятелка Цвети. Тя е по зелена кожена пола и дантелен сутиен, а той е облечен с официален костюм. На думата „flip“, която звучи от фона на клипа, двамата разменят дрехите си.

„Това наистина е много оригинално. Вие сте луди“, написа фенка на изпълнителя под клипа, който до момента има над 250 споделяния. 

Преди няколко дни Криско, най-вероятно покрай новините около коронавируса, сподели текст от книга, озаглавен „Страх и тревога“. Вътре има цитат на Сенека, според който „има повече неща, които ни плашат, отколкото такива, които ни измъчват“. С него певецът се опита да успокои последователите си и да им вдъхне кураж, че всичко ще бъде наред. 

Иначе друга известна двойка също показа, че не е загубила духа си по време на изолация и се включи в забавното предизвикателство. Ето и видеото на Алекс и Даниел Петканови:  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари