IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие по време на пандемия! Мишел Уилямс се омъжи

29 март 2020 16 30

Тя и Томас Кайл очакват първото си дете

Снимка: Getty

Във време, в което предимно чуваме негативни новини, имаме нужда от нещо позитивно. И то идва от актрисата Мишел Уилямс, която се омъжи за втори път.

Според „US Weekly“, звездата се е венчала за режисьора Томас Кайл на тайна церемония, при която са били спазени всички правила за социална дистанция. Двойката се сгоди в края на миналата година, а в началото на тази обяви, че чака и първото си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Italia (@elle_italia) on

Те се запознават по време на снимките на сериала „Fosse/Verdon“. Уилямс влезе в ролята на Гуен Върдън, а играта ѝ спечели награда „Златен глобус“. През 2018 година тя споделя, че все още вярва в любовта, но предпочита да пази личния си живот далеч от обективите. Затова и все още бременността ѝ не е официално съобщена. 

За сватба между Кайл и Уилямс се заговори след като от „Daily Mail“ успяха да уловят двамата с брачни халки. Източници, близки до двойката споделят, че те са много щастливи и нямат търпение да посрещнат детето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture) on

Това ще е втори брак и второ дете за Мишел. Тя беше омъжена за музиканта Фил Елверум, но бракът им продължи само няколко месеца и през 2019 година двамата се разведоха. Уилямс вече има и едно дете – дъщеря Матилда, от връзката си с актьора Хийт Леджър, който почина през 2008 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари