IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коронавирусът скара звезди в социалните мрежи

25 март 2020 08 50

Софи Търнър се изправи срещу Еванджелин Лили

БГНЕС

Покрай пандемията от коронавирус се породи и раздразнение между колеги, гледащи по различен начин на случващото се. Лек скандал се прокрадна между две актриси от Холивуд в социалните мрежи.

Софи Търнър – звездата от сериала „Игра на тронове“ упрекна колежка, участвала във филм на Marvel, в пренебрежително отношение към пандемията.

24-годишната актриса не може да се примири с думите на 40-годишната Еванджелин Лили, която публично заяви, че не смята да спазва всеобщата карантина.
„Имам две малки деца. Някои хора ценят своя живот повече от свободата, други ценят свободата повече от живота. Ние всички правим избор“, отбелязала звездата от „Ант мен и Осата“ в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Софи Търнър сметна за необходимо да отговори на колежката си, но без да назовава имена. „Седете си у дома. Не бъдете толкова глупави. Даже ако смятате, че вашата „свобода“ е по-важна от здравето. Приятели, не излизайте. Това не е разумно. Вие може да заразите други хора“, обърна се звездата към феновете си в социалните мрежи.

Софи Търнър също така съвсем скоро разкри, че чака дете от съпруга си Джо Джонас.

Затова пък думите на Еванджелин Лили провокираха и други критики. Някои дори сметнаха, че не трябва да играе супергероиня, когато действията й са на „злодейка“. „Глупостта и безотговорността не познават граници“, „Повече никога няма да гледам филм с твое участие“, коментират някогашни фенове на актрисата.
 

Коронавирусът достигна и до не една и две известни личности. Сред едни от първите, за които стана ясно, че са болни са Том Ханкс и съпругата му Рита, Идрис Елба и неговата съпруга, както и Олга Куриленко, която заяви, че вече е оздравяла. Орландо Блум е под карантина и не се доближава до половинката си Кейти Пери, за да не я зарази.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари