IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг стартира свой бизнес

28 март 2020 13 30

Певицата с ново поприще

Снимка: BGNES

Кайли Миноуг започва свой бизнес. След години на музикалната сцена, тя вече има ново поприще. Според информация на „The Sun“, певицата работи по своя марка вино.

Плановете на Миноуг са да пусне алкохола в продажба до края на годината. Той ще носи нейното име.

„Тя работи със своя екип, за да направи това възможно и преговаря с много лозари и производители, за да намери идеалните вина. Кайли има много фенове и иска да ги изненада с вино, което е изтънчено, но и забавно – също като нея“, обяснява източник на изданието.

Първоначално Кайли е смятала да пусне виното малко преди парти сезона, но все още не се знае дали ще успее заради пандемията. 

В момента звездата води преговори с няколко известни производители, за да може да предложи на феновете си продукта, който заслужават. 

По-рано, в едно от своите интервюта пред GQ, Миноуг изтъква, че не обича да планира всичко в детайли, защото не ѝ се получава:  

„Никога не планирам, няма петгодишна, десетгодишна главна стратегия, но винаги си мисля: Чудя се какво е зад ъгъла?
Може би просто ще надникна. И за да направите това, за да сте в това положение, трябва да работите. Това е физическо, емоционално преживяване. Това бих искала хората да разберат“. 


 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари