IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев с ново гадже?

29 март 2020 12 00

Актрисата и сноубордистът Шон Уайт са забелязани заедно по време на карантина

Снимка: Getty

Нина Добрев отново попадна в полезрението на папараците, след като излезе да покара колело с нов мъж до себе си. Звездата от „Дневниците на вампира“ продължава с физическите активности дори и по време на пандемията от коронавирус. Тя беше в компанията на сноубордиста Шон Уайт.

Това накара медиите отвъд океана да помислят, че вече имаме нова звездна двойка на хоризонта. Уайт и Добрев стояха на дистанция един от друг, спазвайки препоръките на властите за предпазване от COVID-19. На снимките, заснети от папараци, се вижда, че двамата се наслаждават на компанията си, а спортистът здраво придържа кучето на актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Vampire Diaries (@the.vampire.diaries._tvd) on

Според източник, това е една от многото разходки, които двойката споделя. Засега обаче слуховете за връзка не могат да бъдат потвърдени от никого. „Нина и Шон прекарват доста време заедно. Тяхната връзка обаче няма официално наименование, но това е типично за Нина“, казва близък до звездата пред E!News.

Според него, приятелите на Добрев са доста изненадани от близостта ѝ с Шон, защото той е доста различен тип от предишните мъже в живота ѝ. Дори и да се случва нещо между двамата, едва ли ще научим скоро, тъй като актрисата обича да държи личния си живот далеч от медиите. 

Канадската актриса с български корени последно беше във връзка с Грант Мелън, но двамата се разделиха след близо година заедно. След това тя се отдаде на малко време за себе си, което посвети на пътувания и събирания с приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Magic (@cinema.mgc) on

Дали имаме нова звездна двойка на хоризонта, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари