IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди осиновяват кучета по време на пандемията

26 март 2020 14 30

Много от приютите за животни изпитват трудности заради коронавируса

Снимка: Pexels

По време на пандемията от коронавирус много от хората останаха без работа, след като фирмите им прекъснаха дейност. Сред тях се ресторанти, дискотеки, барове, нехранителни магазини и разкрасителни центрове. Освен тези търговски обекти, много от приютите за животни също изпитват трудности да работят заради заповед на местните правителства.

Това накара много от звездите да започнат да осиновяват кучета и други животни. Сред тях са Майли Сайръс и Селена Гомес, която се похвали в социалните мрежи, че имат допълнение към семейството си. Звездата от „Хана Монтана“ представи на своите последователи, че се е сдобила с куче на име Бо.

От природозащитни организации увериха, че няма проблем да се осиновяват животни по време на пандемията. Кучетата и котките не са носители на коронавирус и няма как да заразят новите си стопани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Simpson ?‍☠️ (@codysimpson) on

Името Бо е било вдъхновено от прякор, който Майли е получила като дете от баща си Били Рей Сайръс. Освен че се е изолирала с новия си четириног приятел, изпълнителката е заедно и с гаджето си Коди Симпсън, който също присъстваше на снимките с кучето. „Бебето Бо. Останете здрави“, написа Симпсън.. Бо се присъединява към другите две кучета на Майли – Ему и Бийни.

Антъни Поровски също стана приемен стопанин на кучето Неон по време на пандемията. Той насърчи феновете си, които имат възможност да приемат още един член към семейството си, да се свържат с местните приюти и да разберат как могат да помогнат. „Ако не можете да осиновите, станете временен стопанин“, пише звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Austin Pets Alive! (@austinpetsalive) on

Камила Мендес, която живее в Лос Анджелис, последва примера на колегите си и насърчи феновете си да осиновят четироног приятел. Преди няколко месеца тя се сдоби с кучето Трюфел от местен приют и го нарече „най-добрата компания по време на карантина“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Половинката на Леонардо ди Каприо, Камила Мороне, също е станала временен стопанин на кученцето Джак. Тя обяви решението си да се сдобие с животно като „най-доброто нещо, което съм правила“ и помоли феновете си да направят същото. Само няколко дни след като се сдобива с Джак, Мороне решава да осинови и сестра му Джил. 

„Официално съм обсебена от осиновяването. Не можех да приема вариант, в който Джак ще бъде разделен от сестра си и затова взех Джил вкъщи“, пише актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Според приютите в Америка много хора решават да се сдобият с куче по време на пандемията и доста от животните вече имат нов дом. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари