IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган изолирана заради коронавируса, при нея малцина и само с маски

26 март 2020 08 30

На херцогинята на Съсекс й липсват разходките из местния парк във Ванкувър

Снимка: БГНЕС

Трудно е да си представим какво би се случило, ако последното посещение на херцозите на Съсекс във Великобритания като висши членове на кралското семейство трябваше да е седмица по-късно. Възможно ли щеше да бъде да отлетят обратно за Канада, където бе останал 10-месечният им син Арчи?

Въпросът е риторичен, както и по-нататъшната съдба на цялото човечество за следващите няколко месеца във връзка с пандемията на коронавируса.
Това, което е ясно е, че Меган и Хари прекосиха Атлантика преди затварянето на границите и ограниченията на въздушното пространство.

В момента те са със своя син в новия им дом във Ванкувър. А Меган Маркъл изглежда изключително загрижена от избухването на пандемията. Според източника на „The Daily Mail“ семейството живее почти затворено, спазвайки 14-дневна карантина. Доставят им храна.

„Меган изисква всички хора, които са в непосредствена близост до тях, да доставят хранителни стоки и помощ в къщата и без изключение да носят латексови ръкавици и маски. Протоколът за хигиена е строг и еднакъв за всички. Малцина избрани могат да общуват с херцога и херцогинята на Съсекс. Меган сведе всички контакти с външния свят до минимум“, споделя източникът пред изданието.

Той също така подчертава, че все пак на Меган ѝ липсват малките разходки с Арчи из живописните пътеки на местния парк. Принц Хари от своя страна се радва, че успя да се събере отново със съпругата и сина си, но е доста обезпокоен от това, което се случва със семейството му в Англия. Той е особено притеснен за здравето на баба си, 93-годишната кралица Елизабет II и 71-годишния баща, принц Чарлз, който е заразен с коронавирус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари