IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт дари 6000 долара на фенове, останали без работа

28 март 2020 15 00

Заради коронавируса много от хората са в неплатен отпуск

Снимка: Getty

Тейлър Суифт зарадва двама от най-големите си фенове. Звездата помогна на две момичета, които са останали без доходи заради пандемията от коронавирус. Много от търговските обекти в САЩ затвориха врати като мярка за спиране на разпространението на COVID-19. Това накара доста американци да се притесняват за плащането на сметки, наем и прехрана за следващите няколко седмици.

Суифт обаче се погрижи за тези, които имат най-голяма нужда в момента. В сряда се появи съобщение, че изпълнителката е изпратила по 3000 долара на две от своите почитателки, за да се изправят на крака по време на пандемията. Холи Търнър твърди пред E!News, че е споделила за финансовите си проблеми в социалната мрежа Tumblr, след като губи работата си като фотограф в Ню Йорк.

Съобщението стига по някакъв начин до Тейлър Суифт и тя се свързва с Холи, за да я увери, че ще ѝ изпрати пари, за да преживее. „Цял живот съм живяла и работила в Ню Йорк и смятах, че това ще ми бъде отнето, но Тейлър ме спаси“, казва тя пред E!News. Добавя, че е можело да бъде изгонена от апартамента си, ако няма пари за наем.

Саманта Джонсън също е сред късметлиите, на които 30-годишната звезда помага. Тя споделя пред „Entertainment Weekly“, че е останала без работа след като увеселителният парк Disney World затваря врати. Тя ще прекара най-малко месец без работа и това сериозно влияе на финансовото ѝ състояние. Суифт изпрати и на нея 3000 долара, за да успее да се справи с кризата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-SWIFT ENTHUSIAST ? (@taylorslols) on

Засега от екипа на Тейлър не са отговорили дали тези благотворителни акции са достоверни, но снимки, показващи текстови съобщение от Суифт карат феновете по света да вярват, че изпълнителката наистина се грижи за своите фенове.

Според медиите отвъд океана, Ариана Гранде също дарява пари на почитатели, които са изпаднали във финансова дупка заради пандемията от коронавируса. „Тя се свърза с мен и изплати заплатата ми за месец“, казва един от получателите пред „Page Six“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари