IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев с дарение за предпазни маски

30 март 2020 08 50

Оплака се, че няма тоалетна хартия в магазините

Снимка: Getty

Нина Добрев е дарила 10 хиляди долара на американските власти за борбата с коронавируса. Те ще отидат за закупуването на предпазни маски, така необходими на медиците на първа линия.

Звездата от „Дневниците на вампира“ съобщи в своя профил в Instagram, че ще се включи в кампанията на телевизионната водеща Бетени Франкъл. Тя има за цел да набави средства за закупуване на предпазни средства и оборудване на лекарите.

„Дори ако дарите за закупуването на една маска, това може да окаже голяма подкрепа. Ако всички мои последователи купят 1 маска, то те ще помогнат на 19 хиляди професионалисти, които рискуват живота си за нашето здраве“, написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Наскоро актрисата обяви, че една от най-добрите ѝ приятелки е дала положителна проба за COVID-19 и тя се моли бързо да оздравее. 

По-рано Нина Добрев сподели как е обиколила три големи магазина, за да си купи тоалетна хартия, но така и не открила. Звездата показа снимки и видео на празните рафтове на един от тях. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари