IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа получи урок от Кубрат

30 март 2020 10 30

Боксьорът показа на половинката си как се стреля със снайпер

Снимка: БГНЕС

„Днес беше луд ден“. Това написа Андреа в социалните мрежи под снимка, на която се вижда как се учи да стреля със снайпер. В нейн учител се превърна не кой да е, а боксьорът Кубрат Пулев, с когото изпълнителката се събра преди няколко месеца. Двамата се разделиха за кратко през лятото, но явно любовта им е по-силна от всичко.

Пулев много добре борави с огнестрелните оръжия, тъй като в края на 2019 година получи званието лейтенант. Снимката веднага беше забелязана от почитателите на двойката, които изразиха своето щастие в коментарите. „Старата любов ръжда не хваща“, „Бъдете много щастливи“ и „Чакаме бебе“ е само част от написаното под снимката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Андреа и Кобрата обявиха, че се разделят през юли миналата година, но в началото на 2020-а стана ясно, че двамата си дават втори шанс. През януари собственикът на музикална фирма „Пайнер“ Митко Димитров публикува снимка с изпълнителката, а фотографът тогава беше именно Пулев.

За събиране между двамата стана ясно и от самата Андреа, която постоянно качваше архивни снимки на двойката в социалните мрежи. Тя обяви, че ще подкрепи половинката си и в най-важния мач от професионалната му кариера. Кобрата трябва да се изправи срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. 

Засега мачът е насрочен за 20 юни, но е силно вероятно той да бъде преместен заради пандемията от коронавирус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари