IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Частейн стана майка за втори път

30 март 2020 11 00

Актрисата беше забелязана с бебе в Калифорния

Снимка: Getty

Джесика Частейн вече е горда майка на две деца. Тя и съпругът ѝ Джан Лука Паси де Препосуло са били забелязани на разходка в Калифорния, а актрисата е уловена да придържа към себе си бебе. С двойката е била и дъщеря им Джулиета.

Момичето се появи на бял свят миналата година чрез сурогатна майка. Източник казва пред „Page Six“, че Частейн и съпругът ѝ са се наслаждавали на хубавото време, а бебето е било сигурно прибрано към гърдите на майка си.

Засега двойката не е потвърдила официално за появата на второто си дете, но това не е изненада за никого, тъй като звездите ревностно крият личния си живот. Джесика и Джан Лука започват връзка през 2012 година и се женят през 2017-а. Година по-късно се появява и дъщеря им Джулиета.

Според слуховете, второто дете на двойката също е износено от сурогатна майка. Миналата седмица Джесика навърши 43 години и отпразнува повода вкъщи заради пандемията от коронавирус. „Благодаря за всички пожелания и за това, че празнувате виртуално с мен!“, написа тя под видео, на което отваря бутилка шампанско. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Частейн сподели, че по време на социалната изолация обича да чете книги и да се вихри в кухнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари