IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс и Рита Уилсън вече са у дома

30 март 2020 14 50

Двамата се завърнаха в САЩ след карантина в Австралия

БГНЕС

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън се завърнаха в родната Америка след като бяха поставени под карантина в Австралия. Двамата бяха първите известни личности, които съобщиха, че са се заразили с новия коронавирус. Ханкс беше в страната, за да снима нов биографичен филм за Елвис Пресли.

Актьорът публикува съобщение в социалните мрежи, в което пише, че той и съпругата му вече са у дома. Том напомни на почитателите си, че сега е много важно да спазват социалната изолация и да стоят повече време вкъщи. Ханкс благодари на всички, които са се грижили за него и Уилсън по време на престоя им в Австралия.

След като двамата съобщиха, че са се заразили с COVID-19, много други известни личности последваха техния пример и споделиха историите си. Така стана ясно, че Идрис Елба, Пласидо Доминго, Харви Уайнстийн, Олга Куриленко, Рейчъл Матюс и други са дали положителни проби, но се чувстват добре.

Ханкс постоянно информираше феновете за състоянието си и споделяше снимки от карантината. Актьорът използваше фрази от свои известни филмови персонажи, за да вдъхне кураж на света по време на пандемията. В един от постовете му той цитира най-скорошната си роля – тази на водещия Фред Роджърс, който казва „Ако се грижим един за друг, помагаме си както можем и предлагаме своите услуги... това също ще мине“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари