IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралският двор в смут: Служител на Елизабет с коронавирус

30 март 2020 17 50

Мъжът е поднасял храна и напитки на кралицата

Снимка: БГНЕС

Въпреки че Великобритания дълго време отказваше да повярва в пагубното действие на коронавируса, сега затегна мерките за сигурност, но дали не закъсня?
Тревожни новини има около кралския дворец. След като стана ясно, че принц Чарлз е заразен, се появи поредна вест, че още един от кралската свита е с COVID-19.

Според британския таблоид „The Sun“, става въпрос за един от лакеите на 93-годишната кралица Елизабет Втора. Отбелязва се, че той е поднасял на кралицата храна и напитки, както й е предавал писма, разхождал е кучета и е посрещал гостите.

„Всички страшно преживяват новината, не толкова за себе си, колкото за кралицата и принц Филип. Във въздуха витае осезаемо чувство на страх. Всички становища са безумно сериозни и плашещи. Всички са затаили дъх – кой ще е следващия и какво следва“, споделя източник пред „The Sun“.

Представители на кралицата и нейния съпруг отбелязват, че съпрузите се чувстват добре. Сега те се намират в пълна изолация в замъка Уиндзор. До този момент и новините за принц Чарлз са обнадеждаващи. Засега той не изпитва сериозни симптоми и продължава да работи в дома си в Шотландия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари