IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк за първи път показа сина си

31 март 2020 08 30

Рапърът е баща на 2-годишния Адонис

Снимка: БГНЕС

Дрейк за първи път показа 2-годишния си син Адонис пред света. 33-годишният рапър сподели в социалната мрежа Инстаграм няколко семейни снимки, част от които беше и първородното му дете. На една от тях се вижда и майката на момчето – Софи Брусакс.

От снимките се вижда, че Адонис има къдрава руса коса и сини очи. В колекцията попаднаха и фотоси на родителите на Дрейк, където се забелязва, че 2-годишният син на рапъра е наследил русия цвят от баба си Санди Греъм.

„Това, което е най-важно в момента, е да се вгледаме в себе си. Това ще ни помогне да се отворим към света и към околните. Вярвайте, че имате цялата сила на света, за да го постигнете и се опитайте да се свържете с хората и нещата, които ви носят радост“, пише звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Дрейк добавя, че винаги можем да направим избор, с който да се избавим от тъгата и от това, което ни наранява. Не е ясно дали рапърът в момента е със сина си по време на социалната изолация, но се опита да достигне до онези, които се чувстват самотни в момента. 

„Помнете, че никога не сте сами и винаги може да помолите за помощ“. Изпълнителят заяви, че няма търпение да бъде отново с любимите си хора и да ги прегърне. Синът му Адонис се роди през 2017 година, но рапърът потвърди новината година по-късно, когато колегата му Pusha T разкри името на майката и обвини Дрейк, че не се грижи за сина си.

През 2018 година рапърът говори открито пред Леброн Джеймс за връзката със сина си и Софи. „Аз съм самотен баща, който се опитва да комуникира с жена, с която имам голям проблем“, казва Дрейк. Той добавя, че не иска Адонис да мрази майка си и в момента се фокусира върху това да бъде добър баща. 

Въпреки че признава за неразбирателство със Софи, Дрейк я покани на свое шоу в Париж през март 2019 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари