IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс отново прегърна децата си

10 април 2020 10 50

Изпълнителят беше изолиран след престой в Австралия

Снимка: БГНЕС

Роби Уилямс най-накрая успя да прегърне децата си. Изпълнителят беше 21 дни в изолация след завръщане от Австралия, за да е сигурен, че не е носител на коронавирус. През това време половинката му Айда беше в Лос Анджелис заедно с четирите им деца – Теди, Чарлтън, Колет и Бенедикт.

Звездата беше поставен под карантина в друго жилище, където да не застрашава здравето на семейството си. Клип от завръщането на Уилямс беше публикуван в профила на Айда в Инстаграм. На него се вижда как 7-годишната Теодора и 5-годишният Чарлтън нямат търпение да видят отново татко.

„Кой идва по пътеката? Кой е?“, пита Айда докато Роби бавно се приближава към децата си. В това време Теди и Чарлтън започват да тичат към него и се озовават в прегръдките му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Роби и Айда успяха да скрият последната си бременност от света и изненадаха всички, когато Бенедикт се появи на бял свят. Той е роден чрез същата сурогатна майка, която роди и Колет. 

По време на карантината половинката на Уилямс успяваше да забавлява четирите си деца по всякакъв начин. Тя показа как тренира у дома докато дъщеря ѝ Теди свири на пиано. „Теди използва изолацията, за да напише своя песен“, пише Айда. Най-вероятно няма да ѝ е много трудно, имайки предвид кой е баща ѝ. 

Айда, както и Роби многократно призовават своите фенове да бъдат #ОтговорниВкъщи и да останат по домовете си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари