IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес започва благотворително шоу

1 април 2020 11 00

В него се включват Ник Джонас, Карли Клос и други звезди

Снимка: БГНЕС

10 известни личности, 1 милион долара. Това е резюмето на новото шоу на Дженифър Лопес. Изпълнителката вчера пусна трейлъра на поредицата, която ще покаже 10 различни истории на обикновени хора, които са успели да вдъхновят различни звезди. Късметлиите ще получат 10 хиляди долара, но половината от тях ще трябва да бъде дарена.

Шоуто се казва „Thank a Milion“, а Лопес е негов продуцент. Изпълнителката също така ще участва и ще даде старт на благотворителната акция. В нея се включват още звезди като Ник Джонас, Кевин Харт, Кристен Бел, Карли Клос и Трейси Морган. Те имат задачата да започнат верига от добри дела, в която да участват колкото се може повече хора.

Всеки епизод ще показва различна история, успяла да вдъхнови една от 10-те известни личности. „Десет благодарни звезди ще дадат по 100 хиляди долара на човек, който е успял истински да ги трогне“, казва Лопес в краткия клип. Един от тези хора е младо момиче в инвалидна количка, което изпълнителката посещава, за да ѝ вдъхне кураж.

„Thanks a Milion“ ще се излъчва по новата онлайн платформа Quibi, която се фокусира върху кратки проекти. Целта на услугата е да предостави истории, които могат да се разкажат за максимум 10 минути. Шоуто на Лопес започва на 6 април

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари