IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър ще произвежда дезинфектанти

11 април 2020 12 00

Тя ще си партнира с козметична компания

БГНЕС

Кайли Дженър и козметичната компания Coty Inc., която закупи дял от Kylie Cosmetics и Kylie Skin през ноември 2019 г., започват производството на дезинфектанти. Към новия проект на милиардерката се присъединява и нейната майка – Крис Дженър.

Продуктът от първа необходимост в борбата с COVID-19, ще отива за болници в Южна Калифорния, а парите от продажбата му ще бъдат дарени на специалистите по здравни грижи, които са на първа линия в лечебните заведения.

Дезинфектантите ще бъдат с марката на Кайли Дженър, а отделно от тях Coty Inc. вече е произвела определен брой за болниците в САЩ и Монако.

По-рано най-младата милиардерка в света дари 1 милион долара за закупуването на предпазни маски и защитни шлемове за медиците, които всеки ден работят с болни от коронавирус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kylie ? (@kyliejenner) на

„Безмълвен съм, очите ми са изпълнени със сълзи от радост, а сърцето ми изпитва огромна благодарност“. Това написа в социалните мрежи д-р Тайс Алайбади по повод дарението на Кайли Дженър. 

Кайли Дженър и известните ѝ доведени сестри Кардашян бяха едни от първите, които призоваха хората да останат по домовете си заради COVID-19. 

По-рано Лейди Гага обяви в Instagram, че нейният бранд Haus Labs ще дари 20 процента от печалбата на местните хранителни банки, подпомагащи хора в нужда по време на социалната изолация. Преди това Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс оповестиха, че са отделили 1 милион долара за фондациите „Feeding America“ и „Feeding Canada“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари