IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо осигури обяд на медицинските работници, борещи се с COVID-19

2 април 2020 14 50

Изпълнителката подкрепи лекари в родния Детройт

Снимка: БГНЕС

Обядът е за сметка на Лизо!

Изпълнителката, набрала огромна популярност само за една година, се включи към голямата група известни личности, които даряват по време на пандемията от коронавирус. Тя обаче реши да помогне по различен начин и осигури обяд на медицински работници в спешно отделение, борещи се с COVID-19.

Звездата се увери, че всеки един екип на първа линия има достатъчно храна, за да зареди батериите и да продължи борбата. Лизо обяви дарението си с клип в социалните мрежи, където показа как медиците получават своя обяд. „Поздравления за нашите герои“, написа тя под видеото и добави линк към дарителска сметка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Болницата „Henry Ford“, която се намира в Детройт – родния град на изпълнителката, ѝ благодари чрез профила си в Туитър. „Изненада! Лизо осигури на спешните екипи в болницата обяд и ги подкрепи със съобщение в социалните мрежи. Лизо, от цялото си сърце ти благодарим затова, че направи деня ни по-хубав с това дарение!“.

Звездата благодари на всички медицински работници, които неспирно се борят с коронавируса и се опитват да спасят колкото се може повече животи. „Благодаря ви, че сте героите в тази история и ние оставаме вкъщи, молим се и ви мислим всеки ден. Бог да ви благослови“, казва Лизо в съобщението си.

По време на пандемията от COVID-19 Лизо се опитва всячески да помогне и на феновете си, които в момента са вкъщи. Тя води класове по медитация в социалните мрежи, за да успокои тези, които са стресирани в тази трудна ситуация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари