IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излекуваният принц Чарлз за коронавируса: Странно и смущаващо преживяване

2 април 2020 14 40

Британският монарх с обръщение към хората

БГНЕС

Изключително бързо принц Чарлз се справи с болестта COVID-19. 71-годишният британски монарх и принцът на Монако Албер бяха сред първите кралски особи с коронавирусната инфекция.

Принц Чарлз бе забелязан да нарушава карантината си и се заговори, че той съвсем скоро ще се върне към служебните си задължения, но преди това синът на кралица Елизабет Втора направи видеообръщение от имението си в Шотландия, където се намира сега със съпругата си Камила. Там двамата са в изолация.

„След като преживях коронавирусната инфекция, за щастие със сравнително леки симптоми, сега съм от другата страна на болестта, но все още избягвам контакт с други хора. Както всички разбираме, това е странно, неприятно и често смущаващо преживяване, когато семейството и приятелите не могат да бъдат близо и обичайният начин на живот изведнъж се срива. В такова безпрецедентно и вълнуващо време, съпругата ми и аз мислим за всички хора, които са загубили своите близки при тези трудни и ненормални обстоятелства, както и за тези, които трябва да се справят с болести, изолация и самота“, каза принц Чарлз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Той също благодари на всички лекари и служители на Националната здравна система за денонощната им работа и призова останалите жители на страната да оказват всякаква подкрепа и помощ на онези, които сега се борят за всеки живот.

Принцът на Монако Албер също вече е излекуван от коронавируса. В борба със заразата се очаква да се включи принц Уилям като пилот на въздушна линейка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари