IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина: Най-големият ми страх вече е реалност

2 април 2020 17 40

Сексоложката не обича да стои по цял ден вкъщи

Facebook

„Най-големият ми страх винаги беше да съм затворена и да нямам свобода да избирам живота си. Имах страх да живея един обикновен живот като обикновените посредствени хора, да правиш едно и също по цял ден вкъщи. Струваше ми се, че това е истински кошмар и не разбирах хора, които така живеят. Сега това е вече нашата реалност“. Това написа Наталия Кобилкина, затворена у дома заради коронавируса. Под въздействието на извънредното положение, сексоложката разкри на последователите си във Facebook как се чувства поради липсата на „физическа свобода“.

По думите на Кобилкина, от цялото това положение страда най-много егото на човек, което е свикнало да живее по определен начин, а в момента това е невъзможно.

„Нивото на Егото вика и крещи неистово. Недоволства. Страхува се. Преглежда новини за да контролира процеса и да има илюзия, че така нещо може да се промени. Егото никъде не се чувства сигурно. Егото усеща, че е качено на грешен влак който се движи с бясна скорост в пропаст и нищо не може да направи. Егото не иска да приема тази реалност и се ядосва“, обяснява тя.

Според Наталия, тайната за постигане на душевен баланс и понижаване на стреса по време на изолация, е смирение и обръщане към Бог:

„Сърцето се учи в момента на приемане и смирение. Сърцето изпитва радост, че ние вървим към Бог по нашия си начин и че светлина ще се събуди в нас. Когато съм в сърцето си – усещам едно тихо спокойствие и безкрайна любов и защита. Сърцето е открито за новите неща и вярва, че нещо много добро и силно ще дойде в тази реалност“.

Сексоложката препоръчва да мислим по-положително, защото когато сме изпълнени с доброта и състрадание, имаме по-точен фокус над ситуацията и сме по-спокойни. 

„Остани у дома и бъди на висока вибрация“, приканва Кобилкина. „Вибрацията е висока, но трябва да се яде...“, отговаря ѝ шеговито мъж в социалната мрежа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Иванчо ( преди 4 години )
Мастурбиране против стреса !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар