IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс: По време на социалната дистанция само пия

4 април 2020 16 30

Актьорът се пошегува, че скоро ще изяде и децата си

Снимка: БГНЕС

Да си затворен по време на пандемията в голяма къща с двор и много други удобства не звучи никак лошо. Докато повечето от нас се радват, ако имат тераса, то звездите прекарват социалната изолация в своите имения, където трудно може да се усети тежестта на откъсването от света.

На Райън Рейнолдс обаче вече му е омръзнал дори и звездният затвор. В момента той е у дома заедно със съпругата си Блейк Лайвли и дъщерите им – 5-годишната Джеймс, 3-годишната Инез и 8-месечно бебе, чието име те все още не са съобщили. Актьорът споделя пред Стивън Колбърт как преминават дните му вкъщи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

„Какво правих днес? Тази сутрин направих рокли от салфетки“, каза Райън пред водещия, с когото проведоха интервю онлайн. 32-годишният актьор заяви, че голяма част от времето си посвещава и на домашното обучение. Учи децата си да се грижат за градината и за нещата, които растат в нея.

Разбира се, Рейнолдс не пропусна и да се пошегува със ситуацията. Той сподели, че времето у дома го кара да посяга повече към чашката. „Опитваме се да обучаваме децата, но през повечето време пия“, шегува се той. Актьорът притежава алкохолна компания и със сигурност има възможност да се „утеши“ с някое питие. 

Звездата от „Deadpool“ заяви, че най-вероятно съпругата му Блейк Лайвли скоро ще го подстриже. „Тя го е правила и преди. Отне ѝ около два часа и половина“, казва той. Рейнолдс призна, че свекърва му е у дома заедно с тях и това наистина спасява положението с децата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

„Тя е истински спасител. Невероятно е, че е тук. Не го знае, но тя може да се превърне в храна, ако нещата станат сериозни. Не бих се поколебал да изям и децата“, продължи в шеговит тон актьорът. 

В сериозната част на нещата, Рейнолдс и Лайвли са едни от звездите, които не спират да даряват средства за битката с коронавируса. Двамата първоначално дариха 1 млн. долара за хранителни банки в Канада и САЩ, а след това отделиха още 400 хиляди долара за болници в САЩ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

В допълнение към това Райън дарява и 30% от всяка продадена бутилка от своята алкохолна компания на бармани до 1 май. Актьорът също така притежава и телефонна компания, която осигури на своите клиенти безплатен интернет до 14 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
32 годишен ли!? Я си оправете информацията, моля.... Човекът вече е над 40 години...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар