IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бърни Екълстоун става баща за 4-ти път на 89 години

3 април 2020 11 00

Милиардерът очаква първия си син през юли

Снимка: БГНЕС

Шефът на Формула 1 Бърни Екълстоун ще стане баща за четвърти път малко преди рождения си ден през октомври, когато ще навърши 90 години. Милиардерът сам сподели щастливата новина и призна, че заедно със съпругата си – 44-годишната Фабиана Флоси, нямат търпение да посрещнат наследника си.

„Да, очакваме бебе през лятото“, коментира събитието Бърни пред швейцарския вестник „Blick“.

Екълстоун има три дъщери от предишни връзки и бракове – Дебора (65), Тамара (35) и Петра (31).

Бърни има 5 внука, но призна, че няма търпение да стане татко отново.

„Фабиана е много щастлива. Не разбираме защо е цялата тази суматоха. И аз, и съпругата ми сме щастливи от новината. Тя отдавна искаше дете и се радвам, че се случи. Имам 5 внука и съм развълнуван, че ще имам и още едно бебе“, добави пред „Daily Mail“ милиардерът.

Той призна още, че за него бременността на половинката му не е необичайна, тъй като покрай коронавирус изолацията имал доста време да практикува създаването на своя пореден наследник.

В момента Бърни и жена му се намират в Бразилия, където ще изчакат да мине извънредното положение в страните.

Екълстоун се ожени за маркетинг директора Фабиана през 2012 – 3 години, след като се разведе с кипърския модел Радич. Двамата се запознаха на автомобилно събитие и оттогава са неразделни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари