IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди и спортисти обучават студенти онлайн

3 април 2020 17 50

Ким Кардашян се включи с тема за наказателното право

Снимка: Twitter

Ученици и студенти по целия свят преминаха на домашно обучение по време на коронавирус извънредната ситуация, но това за някои от тях се оказа доста вълнуващо преживяване. Причината е, че някои звезди решиха да се включат в техните лекции, да споделят опит и да дадат ценни съвети.

По-рано тази седмица амбициозната адвокатка Ким Кардашян имаше възможност да говори по тема, която е близка и скъпа за сърцето ѝ: реформа в наказателното право.

Звездата от „Keeping Up With The Kardashians“ се включи онлайн в разговор с лектора д-р Марк Хауърд, професор от университета в Джорджтаун, чиято област на експертиза е масово лишаване от свобода.

Ким публикува екранна снимка на целия клас, на която присъстваха и студенти, които са били зад решетките. Тя възхитено написа: „Беше толкова чудесно да говоря с д-р Марк Хауърд, докато той преподава курса си.“

Кардашян ще има възможност да говори и по-нататък по темата в предстоящия си документален филм „The Justice Project“, който ще се излъчи в неделя, 5 април по Oxygen.

Към звездите-лектори се присъедини и Матю Макконъхи. Робърт Куили, професор от Тексаския университет в Остинската школа по журналистика, публикува снимка на звездата от „Истински детектив“.

„Специалният гост в нашия студентски чат в Zoom.Това е сюрреалистично “, написа Куигли.

След почти 20 години като водещ на риалити форматите The Bachelor и The Bachelorette, Крис Харисън вероятно се квалифицира като някакъв експерт в сферата на любовта и връзките. Той също намери време да обсъди онлайн със студенти тези интересни теми.

Спортистите също влизат в онлайн класовете.

Пейтън Мънинг се включи в онлайн курс на Университета в Тенеси, Ноксвил и се опита да повдигне духа на студентите на фона на коронавирусната епидемия. Шакил О'Нийл изненада някои фенове от първи клас като се присъедини към една от виртуалните им учебни сесии.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари