IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива баба: Илиана Раева показа внучките

3 април 2020 17 40

Помага на дъщерите си по време на пандемията

Снимка: БГНЕС

Колко е хубаво да имаш внучета, с които да прекарваш свободното си време по време на изолация. Това знае много добре Илиана Раева, чиято голяма дъщеря роди два дни преди обявяване на извънредното положение у нас.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика има и още едно внуче – от по-малката щерка Виолета. Стоейки у дома, тя сподели как се чувства и качи снимки с двете във Facebook.

„Вчера ми се обади скъпа приятелка от чужбина и ми каза: Каква Божия благословия за теб е тази карантина, Илиана! Да си постоянно с прекрасните си внучки Илиана и Емили и по цял ден да им отдаваш любовта си!“, коментира тя.

На един от кадрите баба Илиана е без грим, с лента на главата, а до нея сладко спи бебето на щерка ѝ Славея. Другият пък показва как целува другото си внуче. 

„Да, преди дни и аз си помислих същото... Че това, да съм си по цял ден вкъщи и да съм с внучките си е истинска благословия!“, коментира още съпругата на Наско Сираков.

Още след влизането в сила на извънредното положение, Раева сподели с последователите си във Facebook, че си е набавила предпазни маски и ръкавици, с които смята да пазарува. Докато скучае у дома, тя прие предизвикателство на свои приятелки – да качи снимка с децата си. И накара своите дъщери да направят същото. 

Сега Илиана Раева и съпругът ѝ очакват Славея да ги дари с трето внуче, което най-вероятно ще се роди по време на пандемията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Браво! При това ги показа без пари, много благородно в тези трудни времена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар