IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВИП обслужване: Фитнес отвори врати специално за Джей Ло и Алекс Родригес

5 април 2020 21 00

Въпреки препоръките на правителството, двамата не стоят вкъщи

Снимка: БГНЕС

Да си известна личност си има своите привилегии. Това показват и последните снимки на Дженифър Лопес и годеника ѝ Алекс Родригес. Двамата трябва да са си вкъщи, но явно социалната изолация не им понася добре и те са решили да отидат на тренировка в близка фитнес зала.

Както навсякъде по света, фитнесите са затворени за посетители, но това не важи за звездите. Алекс и Джей Ло получиха специално отношение и една зала отвори специално за тях, за да проведат нужната тренировка. На папарашки снимки се вижда как двойката излиза от врата, на която е залепена бележка с надпис „Фитнесът не работи. Останете вкъщи и се пазете“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????????????? (@hollywoodlifenewsc) on

50-годишната Лопес отново успя да впечатли с визия, залагайки на червено бюстие и шарен клин. Жегата в Маями ѝ позволи да покаже на папараците стегнатото си тяло и коремните мускули. Изпълнителката допълни визията си със слънчеви очила и специална бутилка за вода. 

Въпреки че не спазват препоръките на правителството и са напуснали дома си, Алекс и Дженифър поддържат добра хигиена. От снимките се вижда, че мъж с предпазна маска ги чака пред фитнеса, за да отвори вратите на колата за двете звезди. Преди това той почиства дръжките с мокра кърпа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12) on

В момента годениците се намират в Маями, където живеят заедно с децата си от предишни връзки. Спортистът има две дъщери – Наташа и Ела, от брака си със Синтия Скъртис, а Джей Ло е майка на близнаците Макс и Ема, които споделя с третия си съпруг Марк Антъни. 

Цялото семейство се опитва да победи социалната дистанция с различни занимания. Видеа от времето вкъщи често се появяват в социалните профили на Лопес и Родригес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари