IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Флойд Мейуедър в ареста заради нападение с нож

6 април 2020 15 00

Наръгала жена в дома на годеника си от ревност

Снимка: BGNES

Ияна Мейуедър, дъщеря на професионалния боксьор Флойд Мейуедър, бе арестувана и обвинена в умишлено насилие със смъртоносно оръжие, след като наръга млада жена в дома на рапъра Янгбоуй.

19-годишната тийнейджърка е нахлула в дома на певеца в Тексас посред нощ и след бурен скандал с Лапатра Лашак Джейкъбс я наръгала с два ножа два пъти, пише TMZ.

Ияна твърди, че е годеница на рапъра и че не е познавала жертвата до въпросната им злощастна среща и че другата жена я провокирала като започнала да я дърпа за косата. По всяка причина повод за скандала е била ревност от страна на младата Мейуедър.

Джейкъбс е откарана в близката болница и не е ясно какво е състоянието ѝ до момента.

Певецът е бил закопчан с белезници, само докато арестуват младата Мейуедър, след което е бил освободен и е останал в дома си.

Инцидентът става 3 седмици след друго злощастно събитие в семейство Мейуедър – бившата изгора на боксьора Джоси Харис (40) бе намерена мъртва в колата пред дома си в Калифорния.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари