IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган основаха нова организация

10 април 2020 11 00

Двамата се отказаха от кралския живот на 31 март

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл започват нова глава от живота си. Двамата се преместиха в Лос Анджелис след като се отказаха от кралското семейство на 31 март. В момента те са заедно със сина си Арчи и са поставени под социална изолация заради нарастващия брой заболели от коронавирус в САЩ.

Въпреки карантината Хари и Меган продължават да работят и вече имат нова неправителствена организация, чието име е „Archewell“. Те казват пред вестник „Telegraph“, че искат да направят нещо значимо и нещо, което ще остави отпечатък върху света. Според „E!News“, двойката е патентовала името на организацията и то ще бъде използвано за различни цели, включително дрехи и аудиокниги.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Идеята за наименованието идва от гръцката дума „Arche“, която означава източник на действие. „Свързахме това с идеята за благотворителна организация, която се надяваме да изградим един ден, а също така думата е вдъхновение и за името на сина ни“, казват Меган и Хари. Те добавят, че „Archewell“ е нещо, което съчетава древни думи за сила и действие, използвайки ресурсите, които има.

Въпреки че разкриха детайли около организацията си, тя все още няма да функционира. Официалното откриване се отлага заради пандемията от коронавирус. Меган и Хари искат да отдадат цялото си внимание на проекта, но сегашната ситуация не го позволява. „Както на много хора по света, нашият фокус в момента е да се справим с пандемията от COVID-19“, казват те.

Двойката сподели, че ще задейства „Archewell“, когато почувстват, че заразата е отминала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари