IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова мечтае за нови пътувания

8 април 2020 08 50

Синът ми може да отиде навсякъде, споделя тя

Снимка: БГНЕС

Социалната изолация размечта Антония Петрова-Батинкова. Затворена у дома, Мис България 2009 разгледа стари снимки от свои пътувания и си пожела скоро да тръгне отново на път.

„Приятели, както знаете, ние, семейство Батинкови, обожаваме да пътуваме! И по работа и за удоволствие, като държим винаги да сме тримата с Бест Батинков! Учим сина си, че може да отиде навсякъде и да постигне всичко, което иска, показваме му света през нашите очи!“, написа тя във Facebook.

Антония коментира, че е решила да разгледа част от спомените си, за да се почувства по-добре. Тя сподели и няколко кадъра от последното пътуване на семейството в Дубай.

„...Поздрав за всички, които не само обичат да пътуват, а пътешествията са начинът им на живот, като на нас!“, написа тя. 

Наскоро Батинкова се похвали, че мъжът ѝ Ивайло готви докато са изолирани със сина им Благовест у дома. При това не какво да е истински кулинарни шедьоври като яйца по бенедиктински със сос „Холандез“, френска лучена супа, скариди и други морски дарове. 

„Какво да ви кажа, приятели, ние така си живеем, но поради големия интерес и извънредното положение, ще ви споделям по-често вкуснотиите, които си приготвяме или по скоро приготвя съпругът ми“, коментира тя, окуражена от последователите си да публикува рецептите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари