IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп замалко да загуби пръст заради Амбър Хърд

8 април 2020 15 00

Костта беше разрушена, приличаше на Везувий, разказва актьорът...

Снимка: БГНЕС

Въпреки пика на пандемията от коронавируса, върви и делото на Джони Деп, който се жалва срещу британски таблоиди, нарекли го насилник. Според звездата от „Карибски пирати“ именно той е бил жертвата във връзката му с Амбър Хърд.

Информацията, че актьорът е извършил домашно насилие над нея му донесе доста финансови загуби, заради загубени роли. Но историята се преобърна след запис, в който двамата говорят пред психотерапевт.

Така зад Джони застанаха вече негови колеги, както и бившите му половинки Ванеса Паради и Уинона Райдър. Защити го и актьорът Хавиер Бардем. В поредната „серия“ от делото, публикувано от „Daily Mail“, актьорът хвърли светлина на кавга между бившите съпрузи, случила се през март 2015 г., което е едва месец след сватбата.

„Имах доста неприятна травма, но тогава трябваше да защитя Амбър. Затова казах, че съм притиснал пръста си във врата, която се отваря като акордеон. Но изобщо не беше така. Всъщност тя счупи бутилка водка като я хвърли върху мен, а ръката ми се отпусна на мраморния плот“, сподели Деп, демонстрирайки позицията на ръката си.

По думите му, първата бутилка полита покрай ухото му. Втората обаче е по-голяма и Амбър я хвърлила от по-малко разстояние, като така удря неговия пръст. „Върхът на този пръст, който сега наричам малкия Ричард, беше отсечен и костта беше напълно разрушена. Той приличаше на Везувий. Получих инфекция – Staphylococcus aureus.“ – разказва Деп.

Актьорът продължава с показанията: „Тя каза, че съм го направил сам, като съм се ударил в стената – продължи Джони. – Бих искал да видя как лекарят, който видя тези наранявания, ще реагира на това. Бих искал да видя как ще го обясни.“

По думите на Джони, пръстът му е бил инфектиран и е имало опасност да загуби ръката си.

Тази история е в отговор на обвинението на Хърд от преди месец, когато тя каза, че Деп я приковал към масата, душейки я. Според нейната версия той сам разрязал върха на пръста си като ударил ръката си в стена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари