IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Социалната изолация ми харесва

9 април 2020 08 40

Актрисата сподели, че не приема карантината като предизвикателство

Снимка: БГНЕС

Вече няколко седмици сме поставени в състояние на социална изолация и излизанията ни навън са ограничени. Пандемията от коронавирус затвори света и единственото, което може да правим, е да ходим до магазина, на работа или до аптеката. За някои хора това е истинско предизвикателство, но за други е точно обратното.

Дженифър Анистън спазва препоръките на властите и си остава вкъщи, но не смята това за нещо лошо. Актрисата се появи в онлайн шоуто на Джими Кимъл и сподели своята гледна точка за ситуацията. Тя призна, че вече три седмици не е напускала дома си и се чувства добре.

„Аз съм агорафоб. Това е като мечта за мен. Е, не точно мечта, ситуацията е кошмарна, но за мен изолацията не е предизвикателство“, каза екранната Рейчъл. Единственото, което не ѝ харесва, са лошите новини около коронавируса, свързани с покачването на заразените и починалите.

Затова Анистън се е отказала да гледа много телевизия и прави само бърза справка сутрин и вечер. Това, с което се занимава, са домашните задължения и най-любимото от тях ѝ е миенето на чинии. „Така не само миеш чиниите си, но миеш и ръцете си“. Освен това звездата се разсейва и с реорганизиране на дома. 

По време на шоуто, Джен изненада медицинска сестра от Юта, която се е заразила с коронавирус докато е била на работа. Кимбърли Фейрбанкс, която има две дъщери на 4 години и на 18 месеца, в момента е под карантина. Затова Кимъл и Анистън искаха да зарадват жената и да ѝ благодарят за нейната работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Не знам как да изкажа своето възхищение от това, което вие всички правите. Поставяте здравето си на риск заради нас. Феноменални сте“, каза актрисата. Тя предостави ваучер на стойност 10 хиляди долара, който може да се използва за храна.

Анистън осигури такъв ваучер и на всички други сестри от отделението, в което работи Кимбърли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари