IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин показа 5-месечния си син

9 април 2020 14 50

„Младенецът в къщата“, написа изпълнителят

Снимка: БГНЕС

Рики Мартин зарадва феновете си със снимка на своят 5-месечен син Рен. 48-годишният изпълнител за първи път показва най-малкия член на семейството си след раждането му през октомври. В профила си в Instagram звездата публикува няколко снимки на момчето, на които то държи одеяло и се усмихва на камерата.

„Рен Мартин-Юзеф. Младенецът на къщата“, написа Мартин под снимките. На един от фотосите се вижда, че Рен вече има две зъбчета. Публикацията беше споделена и от съпруга на Рики, Джуан Йосеф. Двамата обявиха, че ще стават родители за четвърти път през септември 2019 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Тогава по време на галавечеря, организирана от ЛГБТ организацията „Human Rights“ изпълнителят получи награда за своя принос към защита на правата на гей-общността по целия свят и за благотворителните си дейности. В речта си тогава Мартин обяви, че всеки момент чака да се появи бебето, което ще бъде родено от сурогатна майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

През 2008 година Рики Мартин стана баща на близнаците Матео и Валентино, родени от сурогатна майка, а през 2018-а на бял свят се появи и дъщерята на изпълнителя и съпруга му Джуан Йосеф – Лусия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари