IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман показа как поддържа форма по време на изолация

9 април 2020 17 40

Актьорът отговори на предизвикателство на Роджър Федерер

Снимка: БГНЕС

В условия на пандемия и самоизолация много звезди показаха как продължават да поддържат формата си. Сред тях е и звездата от „Х-Мен“ Хю Джакман. Актьорът публикува видео на страницата си в Instagram, в което показва как се грижи за тялото си.

„Жалко е, че у нас в Ню Йорк нямаме кортове, но имаме нещо, което вие нямате“, написа Джакман и демонстрира 15-етажно празно стълбище. Вижда се как холивудската знаменитост тича по стълбището и говори, предизвиквайки Роджър Федерер. Видеото е в отговор на предизвикателството, което отправи тенис звездата по-рано, демонстрирайки как поддържа форма у дома.

В момента Хю Джакман е със семейството си – съпруга и дъщеря в предградието на Ню Йорк Хамптънс, съобщава „Daily Mail“.

Потребителите харесаха тренировката на Джакман, но на други тя се стори прекалено интензивна: „чудесен начин да поддържаш форма“, „страхотно, но не съм сигурен, че мога да издържа на такова натоварване“, „задъхвам се само докато те гледам“, гласят част от коментарите в мрежата, предава БГНЕС.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари