IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нети е осиновена, разбира го след смъртта на майка ѝ

9 април 2020 16 00

Оказва се, че журналистката Александра Кръстева е нейна сестра

Снимка: bTV

Оказа се, че актрисата и певица Нети е осиновена. Това разказва самата тя пред bTV. Оказва се също, че журналистката Александра Кръстева е нейна сестра. Според половинката на Нети – Дони, всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети). Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

„През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях“, споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така стига до истинските си родители след ДНК-тест, среща се с тях и научава за невероятната си житейска съдба.

Оказва се, че родната й майка се казва Джилда. От почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рождената дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си. Нети е родена, когато майка ѝ е много млада и времената, в които живее не ѝ позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Бащата на актрисата се оказва също актьор – Петьо Кръстев и е от плевенския театър. Именно той е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са част от една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

„Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта“, казва през сълзи Нети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари