IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари може да разкажат за „Мегзит“ в интервю

14 април 2020 10 50

Сред предпочитаните им интервюиращи е Опра Уинфри

БГНЕС

Получили най-накрая независимост от кралското семейство, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха и без постоянни източници на доходи, които са им особено необходими. В момента Хари и Меган се нуждаят от доста финанси, тъй като двамата са свикнали на луксозен начин на живот и поддържат голямо жилище, както и целогодишна охрана. Само за своята безопасност са им необходими около 2,5 милиона долара на година.

Двамата имат и немалко разходи, свързани с тяхната първоначална инвестиция за стартиране на нов бизнес. Засега се знае, че Меган се завръща към актьорската професия и дори стана ясно, че затова ще ѝ помага Анджелина Джоли. Маркъл вече е сключила договор с Дисни.

Друг начин, който може да донесе добър хонорар на семейството е, ако дадат откровено интервю за някое от големите издания. По думи на източници на британския таблоид „Daily Star“, Хари и Меган водят преговори с някои знакови телевизионни канали, за да бъдат отново в центъра на общественото внимание. Херцозите са готови не само да разкажат открито за „Мегзит“, но и да покажат как са се устроили в Северна Америка. Сред известните интервюиращи предпочитанията им клонят към Опра Уинфри.

Отбелязва се също така, че Меган Маркъл е готова да даде всичките си изработени пари за благотворителност – например за медицинските работници, които сега спасяват света от пандемията с коронавирус. Възможно е милион долара да отидат по сметката на новата благотворителна фондация на херцозите, която наскоро беше атакувана от интернет тролове.

„Когато Меган беше част от семейството, би било немислимо да си представя как тя дава интервюта и говори за живота си като принцеса. Но сега тя си е шеф и мисълта, че тя и Хари са загубили любовта на хората, оказва голям натиск върху нея “, добавя източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари