IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Яна Титова и Алекс Алексиев спасява лятото

16 април 2020 08 50

Не пускай вашите от вкъщи, зове детето

Дъщерята на Яна Титова и Алекс Алексиев спасява лятото

„Не пускай вашите от вкъщи!“. Това призовава дъщерята на актьорите Яна Титова и Алекс Алексиев. След като разбира, че скоро няма да има безгрижни игри заради разпространението на коронавируса, малката Ая моли родителите си да направят нещо, с което да спасят лятото.

„Здравейте! С голямо вълнение искам да ви представя първата социална кампания… на Ая :) Провокирана от всички разговори, които ни се налага да водим, заради новия ни начин на живот, Ая доста се притесни, когато осъзна, че тази година лятото ѝ може да е различно – без караваната, без морето и без любимите ѝ приятели. Ето как се роди идеята ѝ за #СПАСИЛЯТОТО (a.k.a. Не Пускай Вашите От Вкъщи)“, написа актрисата във Facebook и сподели видео.

В клипа момиченцето, което е част от Детския оперативен щаб, настоява хората да не излизат от домовете си и да спазват препоръките на лекарите. В него участват и най-добрите ѝ приятели. 

„В никакъв случай не пускайте вашите навън!“, обяснява Ая. По думите ѝ, колкото повече хора видят нейното видео, толкова по-вероятно е лятото на деца и възрастни да стане възможно. 

Звездното семейство смята да остане вкъщи на Великден. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари