IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анастасия Решетова – щастието в живота на Тимати

15 април 2020 16 30

Двамата са заедно от 2015 година

Снимка: Getty

Тимур Илдарович Юнусов, по-известен като Тимати, е руски рапър, продуцент и актьор. Роден е в Москва през 1983 година, а родителите му са с татарски и еврейски корени. Изпълнителят никога не е криел, че идва от заможно семейство и е бил доста глезен като малък. Има по-малък брат – Артион.

Израства в родната Москва, но живее и 3 години в Лос Анджелис. Завършва цигуларен клас в музикалното училище, а след това учи за кратко в икономически колеж. Все пак разбира, че точните науки не са за него и напуска университета през третата година, за да преследва музикалната си мечта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Става известен благодарение на руското предаване „Star Factory“ и бързо набира световна слава. Заради сексапила си привлича и доста дами към своята музика, но в сърцето му има място само за една – Анастасия Решетова. Двамата започват да се срещат през 2015 година, а на 16 октомври 2019 се ражда и синът им Ратмир.

Коя е Анастасия Решетова?

Анастасия Решетова е родена на 23 януари 1996 година в Москва. Родителите ѝ се развеждат и тя остава при баща си Григорий Решетов. Като малка се занимава с актьорско майсторство, а на 18 години участва в конкурса „Мис Русия 2014“ и успява да грабне второто място

През 2016 година следва задочно „Политика и право“ в Московския институт и изучава актьорско майсторство в Московското училище за кино. В момента обаче не се занимава нито с право, нито с политика, нито с кино. По-скоро залага на модната си кариера и създаването на собствен бизнес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

През 2019 година отваря салон за красота, наречен „Inhype Beauty“. Казва, че за нея това не е работа, а по-скоро хоби, към което трябва да подходи отговорно. Тя сериозно участва в интериорния дизайн на студиото, избира мебелите и отблизо наблюдава работата на работниците.

„Вложих цялата си душа в този бизнес“, казва тя пред „Churilovocity“. 

Добавя, че се опитва да направи салона си елегантен, но в същото време иска хората в него да се чувстват като у дома си. „Атмосферата, в която се сътворява красота, трябва да бъде уютна във всеки смисъл на думата“. Освен че се е захванала с нов бизнес, Анастасия се опитва да бъде и инфлуенсър в Инстаграм.

В социалната мрежа тя има повече от 3 млн. последователи, с които тя споделя най-интимните си семейни моменти. В профила ѝ присъства името Волконская, което се свързва с майка ѝ. Благодарение на връзката си с рапъра Тимати, Решетова привлича още повече хора към своя профил. Феновете ѝ се наслаждават на малкия Ратмир, както и на двете котки, които семейството отглежда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Анастасия ражда Ратмир през октомври 2019 година, но бързо влиза отново във форма. Тя споделя в социалните мрежи как тренира, когато синът ѝ заспи. По време на карантината тя насърчава всички да използват времето си за физически упражнения, а не да се заседяват пред телевизора. 

Втората по красота в Русия за 2014 година споделя и много снимки на Тимати, с които показва любовта си към него. На една от тях рапърът е в леглото с Ратмир, а надписът под снимката гласи „Моето семейство“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Изпълнителят също не крие чувствата към майката на детето му и дори тя на няколко пъти участва в негови клипове. Един от тях е специално направен, за да промотира новото начинание на Решетова – козметичния салон. 

Въпреки че в живота на рапъра Тимати е имало много жени, сега в сърцето му има място само за една – Анастасия Решетова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари