IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас разказва какво е да си с бебе под карантина

16 април 2020 08 30

Актрисата и съпругът ѝ Бенджи се радват на своята дъщеричка

Камерън Диас разказва какво е да си с бебе под карантина

Актрисата Камерън Диас стана майка за първи път на 47 години. Сега холивудската звезда се завърна след дълга пауза в социалните мрежи и сподели подробности за своята самоизолация.

Стана ясно, че Камерън Диас почти не усетила настъпването на карантината, защото така или иначе изкарва по-голямата част от времето си у дома, за да се грижи за своето 3-месечно бебе.

„Така или иначе водя живот под карантина, защото имам 3-месечно дете. Така че моят живот бе тих и спокоен в последните няколко месеца. Но бих могла да поканя приятели на гости. Сега не се виждам с никого – признава Камерън – Но това е чудесно, на мен ми харесва да живея в балон, да съм сама в къщата си със съпруга си и да готвя. В същото време изглежда лудо, че не можем да излезем навън и да видим света“.

Актрисата и нейният съпруг – 41-годишният Бенджи Мадън споделиха, че семейството им се е увеличило в началото на януари. На 30 декември се роди тяхната дъщеричка, която получи името Радик Клое Уайлдфлауер. Според Диас съпругът ѝ се справя чудесно с новата си роля:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

„Той е толкова страхотен баща. Толкова се радвам, че той е баща на моето дете. Той е невероятен.“ Тя сподели, че Бенджи се включва и в слагането на памперс и дори в приспиването.А през това време Камерън си налива чаша червено вино и започва да готви.

„Обичам да съм майка и съм толкова благодарна и щастлива“, разказва още Камерън. Звездата явно се чувства много добре и се наслаждава на хубавите моменти от живота. 

Самата актриса преди време разказа за връзката си и своя брак с Бенджи Мадън. Звездата обяснява, че изобщо не е искала да се омъжва до 40-ата си година, но след срещата с него е променила възгледите си за семейство. Актрисата и музикантът се влюбват през 2014 г., а година по-късно двамата се ожениха.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари