IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Блеър отново е брюнетка

22 април 2020 15 00

Актрисата събра смелост да се боядиса

БГНЕС

Салма Блеър отново е брюнетка. Актрисата отряза косата си първи номер заради своето лечение и не я бе боядисвала оттогава, но сега е решила да промени това.

Звездата, която миналата година разкри, че има множествена склероза, преживя много трудни моменти. Заради заболяването косата ѝ започна да капе и тя се принуди да я остави къса и посивяла.

През ноември 2019 г. Салма сподели в Instagram, че вече е свикнала с новата си визия – на мъжкарана. Тя уточни, че едва ли ще се боядиса повече, а и заради това, че вече носи повече тениски и дънки, не ѝ трябват дори и гримове.

Преди няколко дни Блеър качи снимка в социалната мрежа, на която е боядисана. Много от феновете ѝ я поздравиха за решението да си върне естествения цвят на косата. Някои дори я порицаха, че не бива да ходи само с къса коса. Други пък отбелязаха, че актрисата е с нов цвят заради платено партньорство.

Със своята публикация звездата направи реклама на своя фризьор, който заради пандемията се налага да затвори. 

Салма Блеър се лекува от множествена склероза малко повече от година. В много свои интервюта тя разказва за тежката си битка и изтъква, че е извървяла дълъг път преди да получи точната диагноза.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари