IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Дрю Баримор стана фотограф

23 април 2020 10 40

Детето ѝ направи снимки за известно списание

БГНЕС

„Един ден с Дрю“. Така се казва материалът на „The Sunday Times Style“, който разказва за това какво прави по време на изолация Дрю Баримор. Актрисата се похвали с корицата и това, че снимките на нея са дело на дъщеря й Олив.

„Дъщеря ми Олив направи снимките, защото в този период от време всички ние сме иновативни и изобретателни в нещата, които правим. Както ѝ казах . „Това е възможност!“, обяснява актрисата в Instagram, където сподели кадрите.

След като поема ангажимента, холивудската звезда решава да даде отговорната задача на дъщеря си. Така двете отиват на плажа в Хемптънс, където заснемат част от кадрите за изданието.

„Всички ние виждаме нещата по различен начин и това се превръща в екзекуция на живота!!“, пише още актрисата, която се гордее изключително много със 7-годишното момиченце. 

В социалната мрежа Дрю разкри как точно е накарала детето ѝ да я снима:  

„Защо ме молиш да те снимам, мамо? И кой би те снимал?“, попитало то. Баримор ѝ отговаря: „Фотограф, но в момента светът е различен. Всичко е възможност да правиш нещата различно! Какво решаваш? Искаш ли да бъдеш моя фотограф?“.

Корицата на списанието представлява колаж от снимките на Олив, за които нейната майка сменя различни тоалети. 

Дрю Баримор има и по-малка дъщеря – 5-годишната Франки. Заедно с нея и Олив тя се е самоизолирала в къщата си край морето. Трите рисуват, садят растения в градината и играят настолни игри. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари