IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес си спомни за Бен Афлек и пръстена, който ѝ подари

26 април 2020 12 00

Двамата се събраха по време на снимките на „Трудна свалка“

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е на върха на любовта с годеника си Алекс Родригес и вече мислят за няколко варианта как да направят сватбата си в зависимост от ситуацията с коронавируса. Все пак някога тя бе половинката на актьора Бен Афлек.

„Bennifer“ се появи, когато известната двойка се срещна през 2002 г. при снимките на „Трудна свалка“, а Афлек ѝ предложи след това 6,1-каратов розов диамантен годежен пръстен. Двамата решиха да се разделят през 2004 г., само четири дни преди сватбата. По-късно те обвиниха медиите за краха на връзката им.

Сега, в скорошен видеоразговор с Apple Music, Лопес коментира живота под карантина със семейството си, но сподели и стари спомени, коментирайки срещата ѝ с Барбара Стрейзанд. Така тя заговори и за Бен Афлек, което е рядкост, тъй като 50-годишната звезда не споменава често за романа си с 47-годишния актьор отпреди 18 години.

„Срещнах (Стрейзанд) на парти за Оскарите преди години и по това време бях сгодена за Бен Афлек и тя се поинтересува от диаманта, какво не знаех за него“, спомня си Лопес. „Беше ми подарил розов диамант, който много привличаше внимание. Тя дойде към мен и ми каза, че много е слушала за него“, споделя певицата.

Двукратната носителка на „Оскар“ попитала Джей Ло за пръстена и после ѝ задала въпрос, който певицата не очаквала: „Тя ме попита и на мен ми се стори странно – за популярността и как се справям с нея. Аз не знаех какво да отговоря в този момент, защото наистина не мисля за това“, обясни още Джей Ло.

Самият Афлек също не говори често за бившата си приятелка, но скоро обясни, че двамата са в много добри отношения и той се радва за нейния успех в „Да свалиш Уолстрийт“. След връзката си с Бен, Джей Ло се омъжи за Марк Антъни, а той се събра с Дженифър Гарнър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари