IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Прат и Катрин Шварценегер ще стават родители

27 април 2020 15 00

Двамата били забелязани да се разхождат, а писателката била със заоблено коремче

БГНЕС

Голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер – 30-годишната Катрин, която на 8 юни миналата година сключи брак с 40-годишния Крис Прат е бременна, съобщава „People“. Актьорът коментира съвсем скоро пред изданието, че съпругата му ще бъде страхотна майка.

„Тя идва от фантастично семейство – родителите ѝ, братята и сестра ѝ, всички. Страхотна доведена майка е на Джак и един ден ще бъде страхотна майка на нашите деца“, заяви щастливият Крис.

За двойката това ще бъде първото им съвместно дете. Прат вече има 7-годишен син Джейк от брака му с актрисата Анна Фарис.

Сега не само в личния си живот, но и в кариерата си Катрин Шварценегер е особено щастлива. Книгата, на която тя е автор – „The Gift of Forgiveness“ („Дарът на прошката“), е четири седмици подред водеща в класацията на „The New York Times“. Тя продължава активно да се занимава с писателска дейност в режим на самоизолация.

Малко след като стана ясно, че Катрин и Крис чакат дете, двамата бяха забелязани на разходка в Калифорния. Крис бе закрил лицето си с шал с американския флаг, а Катрин беше с бяла широка тениска във вид на сърце, която обаче не скрива съвсем заобленото коремче.

Писателката и актьорът от „Джурасик свят“ и „Пазители на галактиката“ са заедно от две години.

72-годишният Арнолд Шварценегер все още не е коментирал новината за бременността на дъщеря си. Сега той се намира в изолация в своето ранчо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари