IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медитация – тайната на Джъстин Бийбър за намаляване на стреса

27 април 2020 14 40

Певецът се бори с депресивните мисли

БГНЕС

Молитви и медитиране. Това прави Джъстин Бийбър, за да се справи с депресивните мисли и да намали стреса. Певецът сподели серия от селфита в Instagram, където разкри по какъв начин сваля натрупаното напрежение по време на пандемията.

По думите на изпълнителя, когато е по-активен физически, той е в по-добро настроение.

„Това, което ми помогна, е че тренирам много. Моля се и медитирам. Пиша музика, слушам музика. Музиката е много мощна, наистина може да ти помогне, когато се чувстваш зле“, разкри той пред милионите си последователи в социалната мрежа.

Певецът призна, че готвенето е другото нещо, което го успокоява. Въпреки това, той не полага много усилия в кухнята, защото си има готвач, който приготвя всичко, което двамата със съпругата му Хейли искат. 
 
„Готвим по малко. Имаме късмет, че имаме готвач у дома. Но Хейли и аз готвим по малко. Сготвихме паста пене една вечер, това беше наистина вкусно“, обяснява 26-годишният певец. 

Изпълнителят, който има лаймска болест и депресия, споделя още, че когато е навън и се разхожда на слънце, се чувства много по-добре. 


„Мисля да отида някъде на топло, защото в момента сме в Канада и замръзвам. Така че мисля да отида на Бахамските острови или някъде на топло“, посочи той. 

По-рано Хейли Бийбър обяви в свое интервю, че съпругът ѝ има проблемно акне, което лекува. От най-новите му снимки личи, че певецът вече се е избавил от неприятните пъпки и лицето му е по-чисто. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари